Vi har professionella producenter som dagligen skapar material anpassat efter kundens behov.

Oavsett om du bara behöver komplettera din film med text eller hjälp med att skapa materialet från grunden, så ordnar vi det!

Våra bildskärmar klarar av att visa alla former av visuella media, textbudskap eller bildspel. Många av våra kunder visar samma reklamfilmer som de använder i tv med mycket gott resultat. En annan del som vi vet fungerar utmärkt är samverkan mellan storbildsskärmarna och internet – att hänvisa till en hemsida ger effekt.

Dessutom blir det allt vanligare att kunder som har utvecklat animationer för sina hemsidor, kampanjsajter och banners använder dessa på våra skärmar. Då blir synergieffekterna ännu större.

Det digitala materialet till våra skärmar kan kräva lite annorlunda  specifikationer än materialet du redan producerat, det hjälper vi dig att anpassa. Vi har professionella producenter som dagligen skapar material anpassat efter kundens behov. Oavsett om du bara behöver komplettera din film med text eller hjälp med att skapa materialet från grunden, så ordnar vi det!