Uppsala – Gränbystaden

Storbildsskärmar

Uppsala - Gränbystaden

Vid Gränbystaden sitter vår gigantiska skärm på hela 86 kvm. Skärmen har HD upplösning vilket gör att reklamen visas i en fantastisk kvalité. Gränbystaden är idag Uppsalas största handelsplats med 9 miljoner årliga besökare och med en vision att bygga ut området till att bli Uppsalas andra stadskärna. Redan idag finns 2600 parkeringar, 500 cykelställ, 140 butiker och serveringar och de närmaste åren kommer det att utökas med kultur, service och ett första hus med lägenheter står färdigt 2018. Planer finns att bygga 4000 bostäder och kontorsplatser. På området finns även platsen där det mäktiga Event Center planeras att byggas och flera sportanläggningar.

Med den här sortens marknadsföring som kombinerar traditionell utomhusreklam med modern teknik och rörlig bild är det lätt att skjuta skarpt. Man når köpare i alla åldrar och framför allt blir reklamen oundviklig och budskapet når publiken ofta.
Bildskärmen klarar av att visa alla former av visuella media och med rätt kreativ utformning av ditt budskap skapar du garanterad ”impact”.

Skärmfakta

Plats
Gränbystaden i Uppsala

Visningstider
Dygnet runt.

Storlek
86 m²

Upplösning
1280 x 672 pixlar

Färger
Över 550 miljarder

Teknik
LED i s.k. RGB-konfiguration

Fler bilder

Övriga produkter och skärmar i närheten

Geografisk översikt i området

Sök skärm

Radius: KM
Loading...
Antal skärmar: 0 PRINT

Store Direction

Get Your Directions

Use my location to find the closest Service Provider near me